versierings afbeelding

Over van Aken

Inleiding

Mijn naam is Alvin van Aken. Ik ben één van de gelukkige mensen die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken.

Na de middelbare school begon ik als leerling timmerman met werken in de bouw. Ik ben eerst een aantal jaar werkzaam geweest in de utiliteitsbouw. Daarna heb ik ervaring opgedaan in de nieuwbouw. Hier werden complete woningen gerealiseerd, van ruwbouw tot oplevering. Na een aantal jaar ben ik meer gaan richten op het timmervak en heb ik ervaring in de renovatiebouw opgedaan.

2002 was een slecht jaar voor de bouw. Deze periode heb ik gebruikt om mijn aannemerspapieren te halen. Gedurende de eerste 4 jaar van de opleiding heb ik kennis opgedaan van bouwkunde, calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Tijdens de bouwcrisis ben ik werkzaam geweest voor een duurzaam installatiebedrijf, waarin ik veel geleerd heb over installatie en elektrotechniek.

Na een aantal jaar begon ik het timmervak te missen en ben ik gaan werken bij een kleine aannemer in Den Haag, waarbij ik verder geschoold ben in renovatie, communicatie en planning. Na 16 jaar in loondienst te hebben gewerkt, is het nu tijd voor de volgende stap.

In 2019 heb ik mij aangemeld bij de KVK en ben ik gestart met mijn onderneming. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hanteer een goede prijs kwaliteit verhouding, werk hard en ben zeer transparant. En zeker zo belangrijk: Ik werk altijd met veel plezier en hoop nog lang mooie projecten te kunnen afleveren.